Egyedi szoftver fejlesztés


Ügyfeleink szükségleteire és igényeire szabott, rugalmas, egyedi megoldás, minden igényelt funkcionalitást tartalmaz és teljes mértékben testre szabható. Kompromisszumok nélkül igazodik a már meglévő üzleti folyamatokhoz, azokat kiegészíti és hatékonyabbá alakítja a működésüket.
[részletek]

Dobozos szoftver testreszabás


A dobozos szoftverek előnye, hogy készen vannak, azonnal használhatóak és sok szakértő együttes tapasztalatát tartalmazzák arról a szakterületről, amelyre készült. Az ilyen típusú szoftverek széleskörű paraméterezési, testreszabási lehetőséggel rendelkeznek, hogy az ügyfél egyedi elképzeléséhez lehessen hangolni.
[részletek]

Weboldal fejlesztés

Egy modern, kereső és eszköz optimalizált weboldal növeli weboldala látogatottságát, ingyen reklámot biztosít és új ügyfeleket érhet el vele ezzel növelve bevételét. Céges vagy magán célú weboldalak fejlesztését is vállaljuk.
[részletek]

Rendszerintegráció

A rendszerintegráció biztosítja a különféle IT-rendszerek, hardverek és szoftverek összekapcsolását. Legyen szó új szoftver integrálásáról a már meglévő infrastruktúrába vagy eddig elszigetelt rendszerek összekapcsolásáról, mindenre találunk megoldást. Az integráció gyorsítja üzleti folyamatait és egységes, naprakész adatokat biztosít minden rendszerbe.
[részletek]

Hardver értékesítés

Számítástechnikai eszközök terén legyen szó üzleti vagy magán felhasználásról, a megbízhatóság, a stabilitás és a gyors működés alap elvárások. Ennek tudatában válogattuk össze webshopunk kínálatát, ahol kiváló minőségű termékek találhatóak.
[részletek]

Rendszerüzemeltetés

Legyen szó hardver telepítésről vagy szoftver üzemeltetésről, cégünk a szolgáltatások széles palettáját kínálja ügyfeleink számára.
[részletek]

IT tanácsadás

Szolgáltatásunkkal Ügyfeleink kapcsolatát kívánjuk javítani az IT világával, hogy az informatika ne, mint problémaforrás legyen ismeretes, hanem valódi előnyökhöz juttassa versenytársaival szemben.
Új informatikai rendszer esetén a tervezésben és bevezetésben, meglévő rendszer esetén pedig az optimalizálásában, hatékonyság növelésében segítjük ügyfeleinket.
[részletek]